Rasadnik Zlatna Tuja Jagodina

Zlatna Tuja Jagodina

Rasadnik ZLATNA TUJA
osim proizvodnje biljaka (četinara, listopadnog deveća, ukrasnog šiblja, perena, sadnice paulownie i drugog medonosnog bilja), mi se bavimo i projektovanjem, kao i kompletnom uslugom u domenu hortikulture. Naše višegodišnje iskustvo i stalno usavršavanje Vam garantuje da ćete biti zadovoljni. Mi projektujemo, oblikujemo i održavamo Vaše vrtove.

Sreću za jedan dan naći ćete u alkoholu, za nedelju dana u kockanju, za mesec dana u suprotnom polu, a sreću za ceo život u svetu biljaka !

Mapa Lokacija

Raskrsnica Linkova

Yu Portal

FACEBOOK
ZLATNA TUJA

zlatnatuja@gmail.com

Ukupno 12630  

Danas   401  

Juče   84

- PROIZVODNJA BILJAKA -

Na površini od 2,5 ha bavimo se proizvodnjom biljaka: četinara, listopadnog drveća, ukrasnog šiblja i perena. Deo proizvodnje je kontejnerskog tipa, što znači da mnoge biljke gajimo u kontejner kesama ili saksijama odgovarajuće veličine. Na taj način, produžili smo sezonu sadnje, jer se takve biljke mogu presađivati u toku godine, pošto se ne oštećuje korenov sistem.

Bouleward

Chamaeciparis Columnaris Glauca

Detalj iz rasadnika

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

Thuja orientalis

Thuja orientalis

Thuja Rheingold

Thuja Sancist


PROIZVODNJA  BILJAKA  DRVEĆE  ČETINARI  LIŠĆARI  UKRASNO ŠIBLJE  SADNICE  IZRADA PRAVLJENJE FONTANE  PAULOWNIA  PRODAJA  ISPORUKA  JAGODINA  BEOGRAD  SRBIJA  POVOLJNO CENA  RASADNIK  KVALITET  POUZADNO  ISKUSTVO UREĐENJE ODRŽAVANJE VRTOVA  BILJKA
  
  ©
Autentik
Prijatelji:      Bg Linkovi      Raskrsnica      Sajtovi      Prezentacije      Web Adresar      Bg Autentik