Rasadnik Zlatna Tuja Jagodina

Zlatna Tuja Jagodina

Rasadnik ZLATNA TUJA
osim proizvodnje biljaka (četinara, listopadnog deveća, ukrasnog šiblja, perena, sadnice paulownie i drugog medonosnog bilja), mi se bavimo i projektovanjem, kao i kompletnom uslugom u domenu hortikulture. Naše višegodišnje iskustvo i stalno usavršavanje Vam garantuje da ćete biti zadovoljni. Mi projektujemo, oblikujemo i održavamo Vaše vrtove.

Sreću za jedan dan naći ćete u alkoholu, za nedelju dana u kockanju, za mesec dana u suprotnom polu, a sreću za ceo život u svetu biljaka !





Mapa Lokacija

Raskrsnica Linkova

Yu Portal

FACEBOOK
ZLATNA TUJA

zlatnatuja@gmail.com

Ukupno 294  

Danas   24  

Juče   64

Od samog nastanka 1994.godine, imamo svoj cilj: Da budemo u trendu, da pratimo moderna zbivanja i promene u domenu hortikulture i da se razvijamo u tom pravcu ! Sa početnih 10 ari placa, rasadnik ZLATNA TUJA se danas razvija u modernom duhu na trenutnoj površini od 2,5 ha i dalje teži ka razvoju u svakom pogledu. Osim proizvodnje biljaka (četinara, listopadnog deveća, ukrasnog šiblja, perena, sadnice paulownie i drugog medonosnog bilja), mi se bavimo i projektovanjem, kao i kompletnom uslugom u domenu hortikulture. Naše višegodišnje iskustvo i stalno usavršavanje Vam garantuje da ćete biti zadovoljni. Mi projektujemo, oblikujemo i održavamo Vaše vrtove. Na referentnoj listi možete videti samo neke od naših zadovoljnih mušterija, sa kojima sarađujemo i više godina u nazad. Gradimo fontane i potoke raznih veličina i oblika, pa te vodene površine posebno napominjemo. Vrtne i sobne fontane, potoci, mini ribnjaci i jezera, su od prirodnog materijala, sa pr ofesionalnom opremom ( fontanska folija, podvodni reflektori, bezšumne pumpe), prilagođene su prostoru i obogaćene zelenilom i podvodnom rasvetom. Veoma su atraktivne, a moderan su detalj u opremanju kuća, stanova, dvorišta, fabričkih krugova, izletišta ........ Kako bismo što lepše i profesionalnije obogatili Vaš prostor, koristimo i drvo kao materijal ( u postizanju što boljih rezultata kod etno – prostora), kao i veliki izbor grnčarskih proizvoda ( ćupova, saksija, žardinjera). Osim toga, radi lakšeg održavanja, radimo i sisteme za navodnjavanje, bilo da je u pitanju kap po kap ili pop-ap prskalice za travnjake.

Kontaktirajte nas i proverite naše sposobnosti jer mi radimo sve da Vaš životni prostor bude u skladu sa prirodom !

ing. Rade Damjanović


PROIZVODNJA  BILJAKA  DRVEĆE  ČETINARI  LIŠĆARI  UKRASNO ŠIBLJE  SADNICE  IZRADA PRAVLJENJE FONTANE  PAULOWNIA  PRODAJA  ISPORUKA  JAGODINA  BEOGRAD  SRBIJA  POVOLJNO CENA  RASADNIK  KVALITET  POUZADNO  ISKUSTVO UREĐENJE ODRŽAVANJE VRTOVA  BILJKA
  
  ©
Autentik
Prijatelji:      Bg Linkovi      Raskrsnica      Sajtovi      Prezentacije      Web Adresar      Bg Autentik